Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgt.


Crematie in crematorium in Spijkenisse

Een laatste afscheid is een moeilijk, maar belangrijk moment in een mensenleven. Uitvaart24 wil daar graag met u de tijd voor nemen. Alles goed en naar uw wensen regelen. Bespreek uw wensen met uw uitvaartleider en het komt goed. De herinnering aan deze dag moet troostend zijn. Uitvaart24 wil dat samen in Spijkenisse met u realiseren.

Persoonlijkheid in beeld en woord in crematorium Spijkenisse

De aula, van het crematorium in Spijkenisse, geeft ruimte aan ongeveer 100 zitplaatsen en 40 staanplaatsen. De belangstellenden worden opgevangen in een ontvangkamer, de directe familie heeft een eigen kamer waar ze zich voor de plechtigheid nog even rustig kunnen voorbereiden. Een afscheid wordt mede bepaald door de sprekers, de muziek en de eventuele beelden. Dit is mogelijk bij het crematorium in Spijkenisse. Elk persoon is uniek, en juist door die unieke kwaliteiten toe te lichten in anekdotes en met foto’s of video’s, kunt u of andere aanwezigen de overledene het beste herdenken. Als u daar hulp bij wilt hebben, kan dat altijd.

Na de plechtigheid in crematorium Spijkenisse

Na afloop is er de mogelijkheid gebruik te maken van een uitgebreid assortiment aan hapjes en drankjes. Bekijk alvast onze pakketten, zodat u een idee krijgt wat is inbegrepen en wat niet. U zult altijd vooraf weten waar u, ook financieel, aan toe bent. Een aantal weken na de crematie zal u, door het crematorium in Spijkenisse, bericht krijgen dat u de as kunt ophalen. U kunt de as laten verstrooien of laten opnemen in de urnenmuur. Andere mogelijkheden kunt met het crematorium Spijkenisse bespreken.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Spijkenisse

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie, in het crematorium in, Spijkenisse zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op (085) 0160614

  • Crematorium Spijkenisse - Foto 1
  • Crematorium Spijkenisse - Foto 2
  • Crematorium Spijkenisse - Foto 3
Crematorium De Ommering

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Spijkenisse:
Crematorium De Ommering
Oprelseweg 3
3202 LD Spijkenisse


Een uitvaart regelen in Spijkenisse?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Spijkenisse. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminspijkenisse.nl

Bekijk pakketten & tarieven

Uitvaart24 biedt u verschillende uitvaartpakketten aan tegen een vaste lage prijsstelling. Geen onverwachte kosten achteraf, maar een duidelijke prijs. Wij verzorgen een complete en waardige crematie naar uw wens.

Pakketten & tarieven

Crematie in Spijkenisse vooraf regelen? Intakeformulier